Винтерхалдер България ЕООД
Пловдивска област
4202 Радиново
Индустриална зона Марица
Тел. +359/32/275940
Факс +359/32/275970

Награда на германската икономика в България 2012

Методичната работа в заводите на Winterhalder, ясните цели, работата в екип за тяхното постигане бяха забелязани от Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК). На тържествена церемония в Софийската опера и балет на 29.01.2013 година организирана от ГБИТК заедно с нашето име бяха обявени и имената на още две компании достойни носители на награда на германската икономика в България 2012. Наградата е  учредена преди девет години от Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК). Тя  е признание за компаниите, които поддържат интензивните търговски взаимоотношения между Германия и България, и мотивация за чуждестранните инвеститори в страната. Министър Делян Добрев, кметът на София Йорданка Фандъкова и Н. Пр. Матиас Хьопфнер, Посланик на Германия в България, бяха почетни гости на церемонията.

Категориите, в които беше раздадена наградата тази година бяха:

  • Голямо предприятие
  • Малко и средно предприятие
  • Отворена категори
В категори Голямо предприятие наградата бе връчена на Луфтханза Техник София ООД. В отворената категория носител на наградата стана Либхер Хаусгерете Марица ЕООД. Наградата на ГБИТК в категорията малко и средно предприятие получихме ние -  Винтерхалдер България ЕООД. Компанията ни бе избрана сред среиозната конкуренция на Бетахаус София, Бритос, Хидроенергийна компания, Оскар Ел.
Изказваме свотите благодарности на повече от 100 фирми, членове на Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК), гласували за нас.

Снимка на победителите